Za udobnost mog doma

Razvijte svoje poslovanje – pridružite se Vaillant mreži poslovnih partnera

Tražite snažnog partnera koji će Vas pratiti? Kao Vaillantov partner iskoristite 150 godina iskustva vodeće tvrtke na području grijanja, hlađenja i ventilacije. Saznajte više o prednostima članstva u našem timu – poput brzog pristupa rezervnim dijelovima, obuke i usluga nakon prodaje.

Vaillant partner

Postanite jači članstvom u našem timu.

Želite se usredotočiti na razvoj svog poslovanja? Dozvolite da Vas podržimo u Vašim svakodnevnim zadacima našom tehničkom stručnošću. Iskoristite naš veliki portfelj proizvoda i cijeli niz usluga i alata koji Vam olakšavaju svakodnevni rad. Snažnim partnerskim odnosom osiguravamo resurse kako bismo Vaše svakodnevno poslovanje učinili ne samo lakšim, već i profitabilnijim.

Reginalni prodajni predstavnici

Naš prodajni predstavnik je Vaša kontakt osoba i podržava Vas u svim fazama procesa prodaje naših proizvoda i usluga.

Vaillant akademija

Postanite stručnjak: kroz Vaillant akademiju ćete naučiti sve što je potrebno za savjetovanje, planiranje i instalaciju.

Servisna podrška

Vailantova ovlaštena servisna mreža u cijeloj je Hrvatskoj poznata kao najbrojnija i najprofesionalnija servisna organizacija.

Vaillant distributeri

Naši distributeri jamče brzu dostupnost proizvoda.
Samo jedan korak do unapređenja Vašeg poslovanja kao Vaillantov partner. Postanite Vaillant partner.

Partnerstvo na koje možete računati.

Uz stručnu podršku nudimo i kompletan program proizvoda za sve potrebe sustava grijanja Vaših kupaca. Pojednostavite Vaše svakodnevno poslovanje uz naše digitalne alate i usluge za brza i ciljana rješenja. Što možete očekivati kao partner:

Snažno partnerstvo

Alati za planiranje

Naši alati za planiranje osiguravaju da ostanete organizirani tijekom svih faza planiranja. Bilo da se radi o pristupu dokumentima specifičnim za stranku ili sastavljanju savršene ponude: s našim alatima uvijek ste korak ispred.

Vaillant akademija

Nudimo širok raspon programa obuke kako biste svoj posao obavljali što učinkovitije. Posjetite obuke na licu mjesta ili koristite naše online sadržaje koje vam omogućuju da unaprijedite svoje znanje kad god i gdje god želite.

Popis ovlaštenih servisa

Brzo i jednostavno pronađite najbližeg ovlaštenog servisere putem online tražilice www.vaillantservis.eu.

Grijanje online

Korištenjem naše platforme "Grijanje online" dobivajte verificirane upite potencijalnih stranka koje su u potrazi za novim uređajima i instalacijama. ​

Vaillant brendiranje

Našim partnerima nudimo mogućnost brendiranja vozila i poslovnih prostora kako bi bili prepoznatljivi kao Vaillant partner.

Postprodajna usluga koju Vi i Vaše stranke zaslužujete.

Kao Vaillant partnera podržavamo Vas širokom mrežom ovlaštenih servisera, kvalitetnom uslugom rezervnih dijelova, snažnim nadzornim i dijagnostičkim alatima. Naše partnerstvo osigurava da svojim strankama pružite najbolju kvalitetu. Možete se bezbrižno okrenuti svom sljedećem projektu ili dobiti brzu podršku kada Vam je potrebna.
Instalater traži rezervne dijelove

Vaša sigurnost

  • Ponudite svojim strankama brzu podršku zahvaljujući brzom pristupu rezervnim dijelovima
  • Koristite naš katalog rezervnih dijelova u sklopu aplikacije spareCHECK kako biste brzo i jednostavno pronašli pravi rezervni dio.
  • Nabavite rezervne dijelove i 15 godina nakon ugradnje
vepSCAN aplikacija

Nagrađujemo Vašu vjernost: Vaillant Excellence Partner program (VEP)

Postanite član našeg besplatnog partnerskog programa i iskoristite dodatne pogodnosti: skupljajte bodove za svoje instalirani uređaje i zamijenite bodove za nagrade. Vaillantov partnerski program savršen je za sve instalatere koji žele iskoristiti 150 godina Vaillantovog iskustva.

Registirajte se kao Vaillant partner

Registrirajte se u samo nekoliko koraka i pristupite zaštićenom dijelu myVAILLANT pro stranicama. Tu ćete pronaći sve relevantne informacije i alate te pristup Vaillant akademiji.
0
1

Registrirajte svoju tvrtku

Registrirajte svoju tvrtku putem kontakt formulara u samo nekoliko koraka.
0
2

Provjera podataka

Vaillant provjerava Vaš zahtjev.
0
3

Dobijte svoj pristup

Nakon što je Vaš zahtjev odobren, zaprimit ćete aktivacijski link putem kojega ćete kreirati svoju vlastitu lozinku.